pozajmice isti dan

Servisi koji vam nude brzo i sigurno financijsko rješenje, kao što su pozajmice isti dan nastali su kako bi bili dostpuni svima baš u trenutku kada je novac hitno potreban. Nepredviđeni troškovi su veoma često neprijatno iznenađenje. Svi smo se našli u situacijama kao što su neplanirano slavlje, pokvaren automobil ili hitna zdravstvena investicija. S obzirom na to da su ovakvi servisi novi na našem tržištu donosimo vam detaljan vodič i sve najbitnije informacije kada su pozajmice isti dan u pitanju.

Kada god vam je neophodan novca, možete aplicirati, bilo da se nalazite kod kuće, na poslu ili u gradu sa prijateljima. Cijeli proces apliciranja za pozajmicu ne traje dugo, a pozajmica može biti odobrena za samo 15 minuta.

Ako želite da dobijete pozajmicu isti dan sve što treba da uradite je sljedeće:

  1. Popunite zahtjev online,
  2. Dostavite potrebnu dokumentaciju,
  3. Sačekajte odobrenje tima koje ćete dobiti putem SMS-a, email-a ili telefonskog poziva.
  4. Podignite novac u obližnjoj poslovnici koja vrši isplatu.

Da li su ovi servisi sigurni?

Mnogi korisnici su skeptični prvenstveno zbog činjenice da se apliciranje i odobravanje pozajmice odvija u potpunosti putem interneta. Međutim za tim nema potrebe jer su pozajmice isti dan potpuno siguran servis. Vaši podaci neće biti na bilo koji način zloupotrebljeni, čak štaviše, zaštićeni su najnovijim tehnologijama u skladu sa pravilima internet zaštite financijskog sektora.

Šta je od dokumentacije potrebno za pozajmice isti dan?

Tokom popunjavanja zahtjeva za pozajmicu na web stranici od vas će se tražiti osnovni podaci kao što su: ime i prezime, broj osobne iskaznice, email i broj telefona. Da bi vam pozajmica bila odobrena potrebno je da dostavite osnovne podatke koji se nalaze na vašoj osobnoj iskaznici ili putovnici te dokument kojim će se financijskom servisu dati uvid u vaša primanja (platna lista ili ček od mirovine).

Kao posebna prednost pozajmica isti dan ističe se pogodnost elektronske dostave dokumentacije. Nema potrebe da dokumente fizički dostavite u neku poslovnicu već je dovoljno da ih pošaljete putem email-a.

Da li je potrebna garancija za pozajmice isti dan?

Da biste dobili svoju pozajmicu nije vam potrebna garancije, žirant, sudužnik ili bilo koji drugi vid osiguranja. Zahvaljujući online servisima ovog tipa ove ustaljene bankarske procedure sada su dio prošlosti. Nema više potrebe da dolazite u neprijatnu situaciju i molite prijatelje i porodicu da budu garancija za vaš kredit. Sve što je potrebno da uradite je da posjetite web stranicu koja nudi pozajmice, popunite jednostavan zahtjev i novac je vaš istog dana.

Koji je najbolji period otplate?

Prilikom apliciranja za pozajmice isti dan imate mogućnost da sami birate iznos pozajmice kao i period otplate. Savjetujemo vam da tokom ovog koraka budete pažljivi te da uzmete više stvari u razmatranja prilikom donošenja konačne odluke. Razmislite o vašim mjesečnim financijskim prilivima i odlivima i u skladu sa tima odredite koji je najoptimalniji period otplate za vas. Ako uzmete u razmatranje sve ove faktore, otplata ne bi trebala da predstavlja dodatno opterećenje za vaš budžet.

Šta ako ne mogu vratiti pozajmicu na vrijeme?

Ukoliko ste odabrali period otplate koji nije u skladu sa vašim prilivima ili ukoliko ste imali nepredviđeni trošak i ne možete vratiti pozajmicu na vrijeme kontaktirajte korisnički servis. Zajedno sa stručnim timom napravićete novi plan koji više odgovara vašim financijskim mogućnostima.

Koliko dugo traje proces dobijanja pozajmice?

Nakon što popunite zahtjev za pozajmicu na web stranici, vaši podaci odlaze na provjeru. Za popunjavanje zahtjeva vam nije potrebno više od par minuta, a zahtjev može biti odobren za samo 15 minuta. Sve što treba da uradite je da sačekate odobrenje tima i možete podići vaš novac istog dana u najbližoj bankarskoj poslovnici ili pošti.

Da li postoje posebni uslovi za odobrenje pozajmice?

Da biste dobili odobrenje za pozajmicu isti dan sve što treba da uradite je da dostavite dokumentaciju kojom ćete dokazati svoju starosnu dob i lična primanja. Točnije, trebate dostaviti dokaz da imate između 18 i 70 godina; da imate redovna primanja (platna lista ili ček od mirovine) i broj mobilnog telefona kako bi vas operateri mogli obavijestiti da je vaš kredit odobre. Pored ovoga bitno je i da ste državljanin Republike Hrvatske te se od vas može tražiti dokument (dokaz o stalnom mjestu prebivališta) kojim ćete i ovo potvrditi. Ovo su osnovni uvjeti koje treba da zadovolji svaki korisnik koji se prijavljuje za pozajmice.

Zašto su pozajmice isti dan postigle toliki uspjeh?

isti dan do pozajmice

Moderan način života nosi sa sobom ubrzan tempo i mnogo obaveza. Upravo zbog toga osmišljeni su servisi kao što su pozajmice isti dan kako bi korisnicima bili što pristupačniji i korisniji. Sve što je potrebno da uradite da biste došli do novca koji vam je hitno potreban je da putem pametnog uređaja posjetite web stranicu i popunite jednostavan zahtjev za pozajmicu i novac može biti vaš istog dana.

Ovaj vid kreditiranja uspješan je i zbog toga što obično ima kratak rok otplate (maksimalno 12 ili 24 rate) što znači da su i troškovi vraćanja pozajmice svedeni na minimum. Najveća prednost pozajmica isti dan što je za popunjavanje zahtjeva i odobrenje pozajmice potrebno samo nekoliko minuta, bez obilne papirologije i napornog čekanja u redovima. Pozajmice isti dan odlično su rješenje kada vam je novac u gotovini hitno potreban.

Kakva su iskustva korisnika pozajmica isti dan u Hrvatskoj?

Brzina apliciranja, dostupnost i jednostavnost same aplikacije su neke od pogodnosti koje su korisnici pozajmice isti dan naveli. Takođe, veoma je značajno to što je kamata za nove korisnike 0% tako da sve funkcioniše po principu – koliko uzmeš, toliko vratiš.

Osima toga što je sve veći broj građana sa zadovoljstvom prigrlio ovaj novi način kreditiranja, ohrabrujuća činjenica je i ta da se većina korisnika vraća ovim servisima. To znači da su građani prepoznali kvalitet i sigurnost ovih usluga, te da su se pozajmice isti dan pokazale kao pouzdan partner tokom svih nepredviđenih finacijskih kriza.

Ponudu pozajmica isti dan u Hrvatskoj možete pronaći na našem web satu. Izdvojili smo najbitnije informacije koje vam mogu biti od koristi ukoliko se odlučite za ovaj vid kreditiranja.

Nemojte čekati da vam finansijski problemi izazovu stres. Pridružite se većini zadovoljnih korisnika i zahvaljujući realnom planiranju novčanih priliva i odliva, priuštite sve što želite.