brzi krediti

Ako su brzi krediti ikada bili opcija o kojoj ste razmišljali, ali nikada niste bili u potpunosti sigurni da li da se odlučite za taj korak, u ovom tekstu ćete pronaći sve potrebne informacije i otkloniti vaše sumnje. Upravljanje finansijama nije nikada lako i jednostavno, ali postoje načini kako možete da naučite da upravljate novčanim prilivima i odlivima uz kreditno zaduženje i da sebi priuštite sve što ste oduvijek htjeli da imate.

U modernom monetarnom sistemu fluktuirajućih kurseva i tržišne ekonomije, gotovo da je nemoguće živjeti bez kreditnog zaduženja – osim ukoliko se ne naslijedi velika imovina. Budući da ovo nije slučaj kod većine ljudi, potrebno je da naučite adekvatne vještine upravljanja novcem tako da krediti za vas ne predstavljaju ogromno psihičko opterećenje.

Srećom, danas postoje brojne finansijske institucije koje će vam pomoći u tome da ostvarite ono šta želite. Bez obzira na nestabilnost tržišne ekonomije i razvijanje finansijskog sektora, ukoliko naučite da upravljate finansijama, možete da ostvarite dugoročno zadovoljstvo priušteći sebi stvari koje inače ne biste mogli da priuštite.

Brzi krediti su dostupni u brojnim finansijskim online servisima. U nastavku teksta odgovorićemo na najčešća pitanja i nedoumice sa brzim kreditima.

Šta su brzi krediti?

Brzi krediti ili kratkoročne pozajmice su krediti koji su dostupni uz minimalnu dokumentaciju i to za samo 15 minuta, ukoliko aplicirate preko adekvatnog internet servisa. Nazivaju se brzim kreditima zato što vam omogućavaju da ne samo brzo aplicirate za potreban novac, nego i da ga brzo vratite, odnosno u roku jednog kalendarskog mjeseca.

Dostupnost i brzina vraćanja je ono što karakteriše ovakvu vrstu kredita. Brzi krediti su idealni ukoliko vam nedostaje sredstava do plate, poklon za vjenčanje ili ukoliko želite da sebi priuštite šoping kakav ste oduvijek željeli. Nemojte ograničavati upotrebu brzih kredita samo na navedene stavke, zato što ih možete koristiti u bilo koju svrhu.

Kako mogu dobiti brzi kredit?

Sve što je potrebno da uradite jeste da ispunite internet, odnosno online aplikaciju i kredit će vam biti odobren za samo 15 minuta. Dakle, odobrenje kredita je moguće istog dana, a za samu aplikaciju je potrebna minimalna dokumentacija. Uobičajeno je da se traži ovjerena kopija osobne iskaznice ili putovnice i platna lista kako bi finansijski servis bio uvjeren u vašu sposobnost vraćanja brzog kredita.

Nakon što ispunite aplikaciju i dostavite potrebnu dokumentaciju, možete da podignete novac u obližnjoj komercijalnoj banci u kojoj imate otvoren tekući ili žiro račun. Brzo, jednostavno i sigurno!

Kako mogu biti uvjeren u sigurnost online servisa?

Što se tiče sigurnosti finansijskih online servisa, a samim tim i brzih kredita, možete da mirno odahnete budući da je kompletna procedura u skladu sa globalnim standardima zaštite potrošača, poslovanja na internetu i finansijskih usluga. Vaši podaci prilikom apliciranja neće biti uopšte zloupotrijebljeni na bilo koji način. Kompletna transakcija je u potpunosti zaštićena.

Ko može aplicirati za brze kredite?

Online aplikacija za brze kredite je dostupna radno sposobnom stanovništvu u rasponu godina od 18 do 70. Budući da ovo obuhvata većinu stanovništva bilo koje države, možete biti sigurni da i vi spadate u ovu grupu.

Kako funkcionišu internet brzi krediti?

Proces apliciranja za brze kredite je jednostavan i siguran. Sastoji se od nekoliko koraka:

  1. Ispunjavanje aplikacije preko interneta.
  2. Dostavljanje potrebne dokumentacije.
  3. Potvrda od finansijskog servisa u vidu e-maila ili SMS-a.
  4. Podignete novac sa tekućeg ili žiro računa.

Vrlo važno je da sačekate odobrenje od tima koji će vas obavijestiti kada možete podići željeni novac.

Da li je potrebna garancija?

Ne. Finansijski online servisi za kratkoročne pozajmice uobičajeno ne traže zaloge, garanciju ili žirante tako da nije potrebno da od bilo koga tražite uslugu.

Da li mogu da podignem brzi kredit iako sam kreditno zadužen kod druge banke?

Naravno. Online servisi za brze kredite ne gledaju vašu kreditnu istoriju niti kreditni bonitet, tako da možete slobodno da aplicirate za brze kredite. Vaša kreditna istorija u bilo kojim drugim finansijskim organizacijama i institucijama nije eliminacioni faktor prilikom odobrenja brzog kredita.

Da li postoji mogućnost u kojoj brzi kredit neće biti odobren?

Iako online servisi za brze kredite ne gledaju vašu kreditnu istoriju, ne postoji garancija da će vam u svakom trenutku biti odobren brzi kredit, pogotovo ako ste na primjer, podigli već jedan. Sa druge strane, ukoliko niste aplicirali za brze kredite, kamata za nove korisnike je nevjerovatnih 0% i u tom slučaju će vam brzi kredit sigurno biti odobren.

Kada mogu aplicirati za novi brzi kredit?

Aplikacija za novi brzi kredit je moguća čim otplatite stari. Dakle, potrebno je da isplatite sve rate i odmah nakon toga možete aplicirati za novi brzi kredit. Finansijski servisi koji nude brze kredite vas ne mogu ohrabriti da neracionalno upravljate svojim finansijama, već vam mogu omogućiti da u kratkom roku dobijete potrebnu gotovinu, bez velike procedure i uz minimalnu dokumentaciju. 

Da li postoje dodatni uslovi prilikom apliciranja?

Neki finansijski online servisi mogu od vas tražiti dodatni uslov, odnosno da niste tuženi zbog nevraćanja kredita kod banke ili druge finansijske institucije.

Kada se otplaćuju brzi krediti?

Kao što smo već napomenuli, brzi krediti su kratkoročne pozajmice koje možete isplatiti po sopstvenom izboru otplate u periodu od 7 do 30 dana. Uobičajeno je da nisu u pitanju veliki novčani iznosi, tako da je i period vraćanja kraći.

Zbog čega je kratak period vraćanja brzih kredita?

Prilikom plasiranja bilo kakve finansijske usluge, sve finansijske institucije uzimaju u obzir dva faktora – rizik i vremenska dimenzija novca. Budući da su brzi krediti kratkoročne pozajmice koje su veoma likvidne, veći je rizik prilikom plasiranja takvog kapitala i vraćanja istog. Zbog toga je vremenska dimenzija novca izuzetno važan faktor. Zbog inflacije koja generiše opadanje vrijednosti novca, da bi se održala optimalna količina novca u opticaju, potrebno je da likvidna sredstva budu dostupna građanstvu, preduzetnicima i institucijama. Zato je period vraćanja kraći.

Koliki su troškovi obrade?

Vaši troškovi obrade će varirati od iznosa pozajmljenog novca i perioda vraćanja. Ukoliko je kraći period vraćanja, troškovi obrade kredita će biti niži.

Kolika je kamatna stopa brzih kredita?

Kao i troškovi, kamatna stopa će takođe varirati od iznosa pozajmljenog novca i perioda vraćanja. Ovdje morate uzeti u obzir da ukoliko vam je period vraćanja kraći, efektivna kamatna stopa će biti viša, a ukoliko je duži, efektivna kamatna stopa će biti niža.

Brzi krediti u Hrvatskoj

brzi krediti hrvatska

Sakupljeni podaci potvrđuju da je brzi kredit siguran finansijski servis koji svojim korisnicima nudi brzo i jednostavno rješenje za sve one situacije kada vam je hitno potreban novac. Nemojte čekati da se finansijski problem riješi sam od sebe, već preuzmite kontrolu nad situacijom.

Ukoliko tražite najbolji brzi zajam u Hrvatskoj, došli ste na pravo mjesto. Na ovoj web stranici ćete dobiti izuzetne ponude brzih kredita i sve informacije koje su vam neohodne i korisne kako biste cijeli proces završili na zadovoljavajući način. Na osnovu statističkih izvještaja Asocijacije za Mikrofinansije, priloženo je da je 93% Hrvata koji su koristili brzi kredit veoma zadovoljno uslugom koju su dobili, dok je 86% ispitanika korisitilo servis za brzi kredit više od jednom.

Zaboravite na komplikovane bankarske procedure i obimne papriologije. Zahvaljujući brzim kreditima sada vam je hitno potrbni novac dotupan kada god želite i gdje god da se nalzite.